Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Donau-turen

Donau-turen er en spændende tur ind i ungarsk historie. Donauknækket (Dunakanyar) har spillet en vigtig rolle i Ungarsk historie og er desuden omgivet af naturskønne omgivelser. Kom med på en scenisk tur ned ad 'blå Donau' med stop i de historiske byer Visegrád, Esztergom og Szentendre undervejs. 

Højdepunkter

- 8,5 times tur ned af Donaufloden
- Besøg de historiske byer Visegrád, Esztergom & Szentendre
- Valgfri besøg i områdets museer eller besøg landsbybutikkerne

Hvad kan jeg forvente?

Szentendre, Esztergomand og Visegrád på vestsiden af floden er blandt de ældste bosættelser i Ungarn og skal opleves, når du besøger Budapest. 

Esztergom er Budapests nordlige port og kendt som centrum for den katolske kirke. Her vil vi besøge Ungarns største katedral, som også er gravsted for kendte ungarske kardinaler, som József Mindszenty. Efterfølgende kan vi se over floden og nyde udsigten over til Slovenien. 
I Visegrád vi vil gå helt tæt på de 750 år gamle sten fra den kongelige residens (indgangsbilletten er ikke inkluderet). Din dygtige guide vil fortælle dig om livet i middelalderen, mens du nyder den smukke udsigt over Donau-dalen. 

Bagefter vender vi snuden mod kunsterlandsbyen Szentendre. Det er en lille barok by lige ved porten til Donauknækket, lige der for floden møder bjergene. Vi vil gå rundt i den barokke bosættelse bygget ovenpå middelalderruiner og gå op ad de snævre gader til det panoramiske udsigtspunkt over Donau.  

Du vil også få mulighed for at besøge nogle af områdets museer; for eksempel det verdenskendte Margit Kovács keramikmuseum eller konfektmuseet, hvor de laver marcipan. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved dit hotel. Prisen inkluderer en gratis afhentningsservice 30 min. inden turen starter, samt transport tilbage til dig hotel efter turen er færdig. Du bedes være klar i lobbyen på dit hotel minimum 30 min. inden turens start. 

Vigtig information

- During summer (From May 1 until September 28), the tour returns to Budapest on the Danube by boat. 
- In case of low water or flood, and during winter time we return to Budapest by bus.

Billetkategorier

Voksen 13+
Barn 0-12

Åbningstider

The tour departs: April-October: Daily (except Monday) 9 AM. November-March: Thursday & Saturday: 9 AM.

Hvad er ikke med i prisen?

Lunch

Bestil
Fra 427 kr

tir, 18 jun 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 8 timer 30 minutter

Afgangstider

Vejviser

Donau-turen

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.